Frank de Bot helpt ondernemers met het creëren en produceren van kleine en grote evenementen. Zowel zakelijk als privé.

Met de producten van zowel HAANS Lifestyle als het modulaire concept van het merk KOONN, wat uiterst geschikt is voor de projecten die Frank de Bot aanpakt, wordt iedere keer een andere passende sfeer gecreëerd.

Het modulaire concept geeft Frank de Bot de mogelijkheid door middel van het schroef element waar het merk KOONN voor staat, steeds weer een nieuwe creatie van een product neer te zetten en zo de presentatie binnen de ruimte te verrijken.

Zijn praktische creativiteit sluit aan bij de cultuur en wensen van zijn klanten. Cateraars die uw boodschap laten proeven, inrichters die uw smaak aanvoelen, technici die een boodschap met het juiste licht en geluid in beeld brengen, voor iedere doelgroep vindt hij passend entertainment.

Haans Lifestyle Haans Lifestyle Haans Lifestyle
B2B SHOP CREATE YOUR OWN PROJECT DEALERS
Haans Lifestyle
Met een grote passie en liefde voor handicraft, natuurlijke materialen en details biedt HAANS Lifestyle al jaren een compleet assortiment voor ieder interieur.

HAANS Lifestyle inspireert en combineert! U kunt kiezen uit de stevige basiscollecties van HAANS Lifestyle of u kiest ervoor zelf producten te customizen met de kennis en het netwerk van HAANS Lifestyle.

Stay Tuned

06-2017B2B| Onze showroom is visit-proof. U bent van harte welkom! Maak snel een afspraak. 06-2017Er zijn filters toegevoegd op onze shop, nu nog gebruiksvriendelijker shoppen-klik op de B2B button. 06-2017Zowel onze SCHEMA collectie als de HAANS Lifestyle producten waren een mooie combinatie met de producten van Passe Partout tijdens de show in Het Groot Arsenaal. 05-2017Rainbow chair production movie is toegevoegd op de homepage. 05-2017Vacatures: Sales agent

Contact

Address:Maidstone 24, 5026 SK Tilburg, The Netherlands Phone:+31 13 594 7947 Mobile:+31 6 824 94 866 General:info@haanslifestyle.com Finance:finance@haanslifestyle.com Web:www.haanslifestyle.com
© Copyright 2017 - www.haanslifestyle.com HAANS Lifestyle