Bij Vermeer

ligt aan de Piushaven en richt zich op een breed publiek. Bij Vermeer kun je lunchen, dineren en borrelen. Met 65 couverts, een leestafel en een groot terras biedt Bij Vermeer een thuis voor de Bourgondiër."Informele sfeer, heerlijk eten en drinken voor de echte levensgenieters".


Haans Lifestyle


Bij Vermeer wordt met de producten van HAANS Lifestyle de luxe thuis-sfeer benadrukt en ook alle doelgroepen bereikt, in combinatie met een uitgebreide borrelkaart met de kreeftenbitterbal en gorgonzolabitterbal als 'special'of met fingerfood zoals oesters.


Haans Lifestyle


De oranje accenten in de producten van HAANS Lifestyle trekken de aandacht en geeft het geheel een kleurrijke beleving. Binnen zijn de barkukken van HAANS Lifestyle een echte eyecatcher. Buiten wordt de accent kleur van Bij Vermeer naar voren gehaald door de oranje bijzettafels, een HAANS Lifestyle artikel 'Made in Tilburg'.
Haans Lifestyle


Bij Vermeer is persoonlijk. Ze laten gasten zich op hun gemak voelen en zien als zij iets nodig hebben. Wel is de doelgroep werelds georiënteerd en heeft zij een verlangen naar esthetisch welbevinden in de "leefomgeving om te genieten". Bij Vermeer is een brasserie – bistro- restaurant met een hoog borrelgehalte en een Bourgondische keuken.
Haans Lifestyle
B2B SHOP CREATE YOUR OWN PROJECT DEALERS