In het groene hart van Berkel-Enschot, op een unieke locatie midden in het dorp, ligt Boerderij Denissen.

Ook hier zorgen de producten van HAANS Lifestyle voor een top-sfeer en zeer gemoedelijke ambiance. Dit is mogelijk gemaakt door BRuud in Vorm, die deze boerderij een nieuwe sfeer heeft gegeven met de juiste middelen en met een selectie uit de producten van HAANS Lifestyle de wens heeft uit laten komen om deze culinaire plek tot zijn recht te laten komen.

De bijzondere manier zoals de lampen zijn gepresenteerd en het accentueren van de ruimte door gebruik te maken van de diepte en rust met de leren stoelen van HAANS Lifestyle. In alle ruimtes vindt u de sfeermakers van HAANS Lifestyle terug. En kunt u genieten van de aandacht en originaliteit die BRuud in Vorm aan de Boerderij heeft gegeven.

Dus eet u in het eetcafé gedeelte of viert u een feest in de sfeervolle ruimte boven. Voor een gezellige, ongedwongen middag en/of avond bent u bij Boerderij Denissen aan het goede adres!

Haans Lifestyle Haans Lifestyle Haans Lifestyle
B2B SHOP CREATE YOUR OWN PROJECT DEALERS
Haans Lifestyle
Met een grote passie en liefde voor handicraft, natuurlijke materialen en details biedt HAANS Lifestyle al jaren een compleet assortiment voor ieder interieur.

HAANS Lifestyle inspireert en combineert! U kunt kiezen uit de stevige basiscollecties van HAANS Lifestyle of u kiest ervoor zelf producten te customizen met de kennis en het netwerk van HAANS Lifestyle.

Stay Tuned

08-2017Onze homepage is volledige geüpdate met nieuwe foto's. We zijn erg blij met deze functionele website. 08-2017Brochure voor pillars & stands is beschikbaar. 07-2017Wij zijn actief op Social media| Facebook,Instagram, Pintrest. Volg ons en like onze pagina. 06-2017B2B| Onze showroom is visit-proof. U bent van harte welkom! Maak snel een afspraak. 06-2017Er zijn filters toegevoegd op onze shop, nu nog gebruiksvriendelijker shoppen-klik op de B2B button. 05-2017Vacatures: Sales agent

Contact

Address:Maidstone 24, 5026 SK Tilburg, The Netherlands Phone:+31 13 594 7947 Mobile:+31 6 824 94 866 General:info@haanslifestyle.com Finance:finance@haanslifestyle.com Web:www.haanslifestyle.com
© Copyright 2017 - www.haanslifestyle.com HAANS Lifestyle