First Impression heeft de kracht om passie om te zetten tot actie met hun ervaring voor technologie. Er wordt gewerkt met een team die gek zijn op innovatie en sensatie.

Ze leveren technologie dat start voordat het begonnen is en zal nooit eindigen waar het stopt. HAANS Lifestyle producten maken deze beleving helemaal compleet.

"We make moments magic. We make magic moments".

Deze beleving is gecreëerd door BRuud in Vorm, interieurontwerper die de juiste sfeer heeft geaccentueerd, met het gebruik van de juiste belichting en combinaties.

De SCHEMA lampen, Tapijten en Zuilen van HAANS Lifestyle komen hierin prachtig naar voren.

"First impression en HAANS Lifestyle worden door BRuud in Vorm samengebracht waar de vraag nog niet was, maar de behoefte is ontstaan"

B2B SHOP CREATE YOUR OWN PROJECT DEALERS
Haans Lifestyle
Met een grote passie en liefde voor handicraft, natuurlijke materialen en details biedt HAANS Lifestyle al jaren een compleet assortiment voor ieder interieur.

HAANS Lifestyle inspireert en combineert! U kunt kiezen uit de stevige basiscollecties van HAANS Lifestyle of u kiest ervoor zelf producten te customizen met de kennis en het netwerk van HAANS Lifestyle.

Stay Tuned

08-2017Onze homepage is volledige geüpdate met nieuwe foto's. We zijn erg blij met deze functionele website. 08-2017Brochure voor pillars & stands is beschikbaar. 07-2017Wij zijn actief op Social media| Facebook,Instagram, Pintrest. Volg ons en like onze pagina. 06-2017B2B| Onze showroom is visit-proof. U bent van harte welkom! Maak snel een afspraak. 06-2017Er zijn filters toegevoegd op onze shop, nu nog gebruiksvriendelijker shoppen-klik op de B2B button. 05-2017Vacatures: Sales agent

Contact

Address:Maidstone 24, 5026 SK Tilburg, The Netherlands Phone:+31 13 594 7947 Mobile:+31 6 824 94 866 General:info@haanslifestyle.com Finance:finance@haanslifestyle.com Web:www.haanslifestyle.com
© Copyright 2017 - www.haanslifestyle.com HAANS Lifestyle