Frank de Bot helpt ondernemers met het creëren en produceren van kleine en grote evenementen. Zowel zakelijk als privé.

Met de producten van zowel HAANS Lifestyle als het modulaire concept van het merk KOONN, wat uiterst geschikt is voor de projecten die Frank de Bot aanpakt, wordt iedere keer een andere passende sfeer gecreëerd.

Het modulaire concept geeft Frank de Bot de mogelijkheid door middel van het schroef element waar het merk KOONN voor staat, steeds weer een nieuwe creatie van een product neer te zetten en zo de presentatie binnen de ruimte te verrijken.

Zijn praktische creativiteit sluit aan bij de cultuur en wensen van zijn klanten. Cateraars die uw boodschap laten proeven, inrichters die uw smaak aanvoelen, technici die een boodschap met het juiste licht en geluid in beeld brengen, voor iedere doelgroep vindt hij passend entertainment.

Haans Lifestyle Haans Lifestyle Haans Lifestyle
B2B SHOP CREATE YOUR OWN PROJECT DEALERS
Haans Lifestyle
Met een grote passie en liefde voor handicraft, natuurlijke materialen en details biedt HAANS Lifestyle al jaren een compleet assortiment voor ieder interieur.

HAANS Lifestyle inspireert en combineert! U kunt kiezen uit de stevige basiscollecties van HAANS Lifestyle of u kiest ervoor zelf producten te customizen met de kennis en het netwerk van HAANS Lifestyle.

Stay Tuned

08-2017Onze homepage is volledige geüpdate met nieuwe foto's. We zijn erg blij met deze functionele website. 08-2017Brochure voor pillars & stands is beschikbaar. 07-2017Wij zijn actief op Social media| Facebook,Instagram, Pintrest. Volg ons en like onze pagina. 06-2017B2B| Onze showroom is visit-proof. U bent van harte welkom! Maak snel een afspraak. 06-2017Er zijn filters toegevoegd op onze shop, nu nog gebruiksvriendelijker shoppen-klik op de B2B button. 05-2017Vacatures: Sales agent

Contact

Address:Maidstone 24, 5026 SK Tilburg, The Netherlands Phone:+31 13 594 7947 Mobile:+31 6 824 94 866 General:info@haanslifestyle.com Finance:finance@haanslifestyle.com Web:www.haanslifestyle.com
© Copyright 2017 - www.haanslifestyle.com HAANS Lifestyle