Morgana biedt een beleving. Je winkelt hier niet alleen voor een matras, een lattenbodem of een compleet bed, je vindt er tevens innovatie, inspiratie en betrouwbare informatie.

Ideaal voor het veranderen, het opknappen of het herinrichten van je slaapkamer. HAANS Lifestyle is trots dat deze beleving mede door hen collectie mogelijk is gemaakt door SO!DESIGN Interieurontwerp & Styling professional.

Het bedrijf biedt slaapoplossingen die speciaal afgestemd worden op het lichaam. Met de innovatieve slaaptest en de nieuwe boxspring collectie is dit nu voor elk budget beschikbaar.

Een slaapkamer moet vooral een plekje zijn waar je jezelf terug kunt trekken, met bijvoorbeeld een bed-bankje, een stoel en andere HAANS Lifestyle accessoires is dit voor iedereen mogelijk.

Morgana wil niets liever dan jou fit en uitgerust wakker laten worden.SO!DESIGN heeft hier de juiste stijlvolle keuze gemaakt met hun expertise maken zij de juiste vertaling van de wensen van de klant naar een realiseerbaar concept.

Ook de lampen van HAANS Lifestyle of van het merk SCHEMA wat bij HAANS Lifestyle verkrijgbaar is, maken de slaapkamer tot de sfeervolle ruimte die het verdient.

Uitgerust en energiek wakker worden, dat moet lukken in deze prachtige sfeervolle slaapkamers.

B2B SHOP CREATE YOUR OWN PROJECT DEALERS