HAANS Lifestyle een 3e generatie familiebedrijf met meer dan 50 jaar ervaring binnen de interieurproducten. Waar we van oorsprong gestart zijn met rieten mandjes uit China, leveren we nu een uniek assortiment woonaccessoires voor thuis die via de woon- en interieurwinkels bij de consumenten terecht komen.

HAANS Lifestyle richt zich op Woontextiel, Verlichting, Kleinmeubelen, Windlichten en Decoraties. Wij produceren onze eigen collecties onder de merknaam Initials. Wat staat voor unieke en exclusieve producten met een moderne en hoogwaardige uitstraling. Speciale ontwerpen die zichtbaar met de hand geproduceerd zijn, waarin echte ambacht te herkennen is. De Initials collectie wordt door ons ontworpen, geselecteerd en gemaakt onder onze supervisie met de kennis waar we al ruim 50 jaar over beschikken. Een tijdloze collectie die een stukje “art-feeling” in het interieur brengen. Daarnaast verkopen we exclusief in Europa de merken Schema en Industria.

Vind jouw dichtstbijzijnde HAANS Lifestyle verkooppunt op onze Dealer-pagina of bekijk ons compleet assortiment op de Collectie-pagina. HAANS Lifestyle staat garant voor een uniek woonaccessoires assortiment en een uitstekende service. HAANS Lifestyle inspireert en combineert!De showroom van HAANS Lifestyle is gevestigd in “De Woonindustrie” in Nieuwegein (Stand-B052). De showroom is te bezoeken op de maandag of op afspraak. De Woonindustrie is hét interieurcentrum van Nederland en bij uitstek de mooiste plek om onze totale collectie te tonen.

In onze showroom heb je een overzichtelijk beeld van het complete HAANS Lifestyle assortiment, ervaar hier de kleuren en materialen. Samen met PASSE PARTOUT (Stand-B052) hebben we een fantastische samenwerking en brengen we prachtige "Home Stories" op de showroom locatie en tijdens beurzen. De “Home Stories” vertellen persoonlijke verhalen en bieden inspiratie hoe de HAANS Lifestyle producten gecombineerd kunnen worden.

"SOME PEOPLE LOOK FOR A BEAUTIFUL PLACE, OTHERS MAKE A PLACE BEAUTIFUL"

Naast de vaste showroom locatie in Nieuwegein met de twee jaarlijkse VAKbeurzen in februari en september zijn HAANS Lifestyle en PASSE PARTOUT decorated by HAANS Lifestyle ook terug te vinden op verschillende buitenlandse beurzen.

In België kun je jaarlijks terecht tijdens de HUISSHOW in juni. In Duitsland vind je de "Home Stories" presentatie tijdens de Meubelbeurs Keulen in november.

Haans Lifestyle

Rens Haans

Owner

Inkoop internationaal

Productontwikkelingrens@haanslifestyle.com
Haans Lifestyle

Margriet Brekelmans

Sales Staff

Verkoop binnendienst Nederland, België & Export

Systeem support
Administratie


margriet@haanslifestyle.com
Haans Lifestyle

Saskia Lazeroms

Sales Staff

Verkoop binnendienst Duitsland & Frankrijk

Verkoop buitendienst België


saskia@haanslifestyle.com
Haans Lifestyle

Jolien van den Meijdenberg

Creative Staff

Marketing

Productontwikkelingjolien@haanslifestyle.com
Haans Lifestyle

Sandy Haans

Marketing Staff

Marketing

Administratiesandy@haanslifestyle.com
COLLECTIE   DEALERS