HAANS Lifestyle levert woon accessoires voor binnen en buiten, bestemd voor de particuliere en de zakelijke markt. Met een grote passie en liefde voor handicraft, natuurlijke materialen en details biedt HAANS Lifestyle al jaren een compleet assortiment voor ieder interieur. Haans Lifestyle heeft vanaf 2016 een scherpe focus op specifieke assortimenten zoals Verlichting, Zuilen, Hometextile en werkt als brand distributeur voor verschillende merken. De producten van HAANS Lifestyle zijn wereldwijd verkrijgbaar.

"DEVELOPING PRODUCTS SPECIALLY MADE FOR YOU. EACH PERSON IS UNIQUE, LIKE THESE PRODUCTS"

HAANS Lifestyle levert niet rechtstreeks aan consumenten, maar staat open om de consument te bedienen via de aangesloten dealers. Neem een kijkje op onze Dealer-Pagina of laat je inspireren door de vele projecten die met HAANS Lifestyle -producten verrijkt zijn, via de Projecten-Pagina. HAANS Lifestyle staat garant voor een uniek assortiment en een uitstekende service. HAANS Lifestyle inspireert en combineert!

HAANS Lifestyle is met het kantoor en showroom gevestigd aan de Maidstone 24 in Tilburg, binnen het pand van First Impression. De Showroom waar je de meest uitgebreide collectie van HAANS Lifestyle kunt bezichtigen is op de Symfonielaan 1 in Nieuwegein.

De Woonindustrie is hét interieurcentrum van Nederland, dit is een mooie plek om u onze collecties te tonen en u de mogelijkheid te bieden ook branche gerelateerde organisaties te bezoeken in Nieuwegein.
Uiteraard bent u ook welkom in Tilburg. De digitale wereld van First Impression biedt HAANS Lifestyle de mogelijkheid om haar collecties op een nieuwe manier te presenteren. Een bezoek aan HAANS Lifestyle is dan ook een beleving voor u als klant en geeft u inspiratie hoe u de HAANS Lifestyle producten kunt gebruiken en hoe deze uw bedrijf kunnen verrijken.


"SOME PEOPLE LOOK FOR A BEAUTIFUL PLACE, OTHERS MAKE A PLACE BEAUTIFUL"HAANS Lifestyle brengt producten onder het eigen label HAANS Initials. Dit label staat voor unieke, exclusieve producten met een moderne, hoogwaardige uitstraling. Speciale ontwerpen die tijdloos zijn en een stukje 'art-feeling' in het interieur geven.HAANS Lifestyle brengt de RAINBOW-collectie. Deze prachtige polyethylene stoelen doen hun naam eer aan. De variëteit in kleuren en het feit dat deze producten 100% designed & made in The Netherlands zijn, maakt deze collectie uniek!

"MAKE IT SIMPLE BUT SIGNIFICANT"


HAANS Lifestyle produceert en distribueert het modulaire concept KOONN, wat vooral wordt toegepast in de hospitality sector. Omdat iedere dag anders is, biedt KOONN u de mogelijkheid om dagelijks zelf decoraties & composities te maken die passen bij uw activiteit en sfeer. Alle KOONN artikelen zijn met de hand gemaakt van 100% recycled aluminium, wat staat voor onderhoudsvriendelijk en een lange levensduur.

HAANS Lifestyle is exclusief distributeur in Europa voor het merk SCHEMA, deze oogstrelende producten geven karakter aan iedere ruimte. De wire-producten zijn met de hand geweven en verbonden door laswerk.
De collectie betaat uit gegalvaniseerd metaaldraad. De veelzijdigheid van deze draden inspireren de designers tot het ontwikkelen van de collectie. Binnen de SCHEMA collectie vindt u lampen, windlichten, stoelen en andere accessoires."STORIES TO TELL, MODERN DESIGNS TO SEE, NATURAL MATERIAL TO FEEL"

HAANS Lifestyle is exclusief distributeur in Europa voor het merk INDUSTRIA. Metaal is de basis van deze collectie. Het metaal is gemoduleerd, gehamerd, verwarmd en in vorm gebracht met de hand door vakmensen die het persoonlijke uiterlijk aanbrengen. Deze uitstraling kan niet nagemaakt worden met machines.
INDUSTRIA EDITION bezit over de kracht om van metaal de meeste innovatieve meubelen, verlichting en decorative accessoires te maken.


Haans Lifestyle

Rens Haans

Director

Verkoop Europa & overige

Inkooprens@haanslifestyle.com
Haans Lifestyle

Saskia Lazeroms

Sales Staff

Verkoop binnendienst Duitsland & Frankrijk

Verkoop buitendienst Europa


saskia@haanslifestyle.com
Haans Lifestyle

Margriet Brekelmans

Sales Staff

Verkoop binnendienst Nederland, België & Export

Inkoop ondersteuning


margriet@haanslifestyle.com
Haans Lifestyle

Jolien van den Meijdenberg

Creative Staff

Marketing

Product ontwikkelingjolien@haanslifestyle.com