HAANS Lifestyle levert woonaccessoires bestemd voor de zakelijke markt. Via interieurinrichters en woonwinkels komen de woonaccessoires bij de consumenten terecht.

Haans Lifestyle richt zich vanaf 2016 op Verlichting, Zuilen en Hometextile. Vanaf 2019 zet HAANS Lifestyle een duidelijke en herkenbare identiteit neer. Het gehele woonaccessoires pakket zal de merknaam "Initials" dragen.

De collectie is ontworpen en geselecteerd door HAANS Lifestyle en gemaakt onder supervisie met de kennis waar HAANS Lifestyle al 50 jaar over beschikt. Daarnaast blijft HAANS Lifestyle exclusief in Europa de merken Schema en Industria verkopen.

“PASSION NEVER FAILS”

Neem een kijkje op onze Dealer-pagina of laat je inspireren door de vele projecten die met HAANS Lifestyle producten verrijkt zijn, via de Projecten-pagina. HAANS Lifestyle staat garant voor een uniek assortiment en een uitstekende service. HAANS Lifestyle inspireert en combineert!


De Showroom van HAANS Lifestyle kun je bezoeken op maandag of op afspraak bij "DE WOONINDUSTRIE". De Woonindustrie is hét interieurcentrum van Nederland en bij uitstek de mooiste plek om onze totale collectie te tonen.

In de Showroom Stand-2B049 van HAANS Lifestyle heb je een overzichtelijk beeld van het assortiment, ervaar hier de kleuren en materialen. Samen met PASSE PARTOUT brengen we prachtige "Home Stories" tijdens beurzen en op de showroom locatie. De Home Stories presentatie biedt inspiratie hoe de HAANS Lifestyle producten gecombineerd kunnen worden.

"SOME PEOPLE LOOK FOR A BEAUTIFUL PLACE, OTHERS MAKE A PLACE BEAUTIFUL"

Naast de vaste showroom locatie in Nieuwegein met de twee jaarlijkse VAKbeurzen in januari en september zijn HAANS Lifestyle en PASSE PARTOUT decorated by HAANS Lifestyle ook terug te vinden op verschillende buitenlandse beurzen.

In België kunt u jaarlijks terecht tijdens de HUISSHOW in juni. In Duitsland vind je de "Home stories" presentatie tijdens de Meubelbeurs Keulen in november.De vertrouwde HAANS Lifestyle artikelen zullen het label "Initials" gaan dragen. Wat staat voor unieke en exclusieve producten met een moderne en hoogwaardige uitstraling. Speciale ontwerpen die zichtbaar met de hand geproduceerd zijn en waarin echte ambacht te herkennen is. Een tijdloze collectie die een stukje "art-feeling" in het interieur brengt.

Met het neerzetten van het eigen label "Initials" brengen we herkenbaarheid richting de consument. Met het merk Initials kunnen we ons duidelijker profileren binnen de woonaccessoires. Initials geeft een gezicht aan HAANS Lifestyle en laat zien waar we voor staan.

Samen met de verkooppunten werken we aan de bekendheid en bouwen we samen een steeds sterker partnerschap. Herhaling van het Initials label op verschillende manieren en op de producten zal de aandacht van consumenten vergroten en daarmee de verkoop stimuleren.

HAANS Lifestyle zal alle foto's op social media kenmerken met de nieuwe merknaam. Door de duidelijke zichtbaarheid van de Initials labels ook in uw verkooppunt weet de consument dat u een erkend dealer bent. Zo bouwen we samen aan een vertrouwd merk.
HAANS Lifestyle is exclusief distributeur in Europa voor het merk SCHEMA, deze oogstrelende producten geven karakter aan iedere ruimte. De wire-producten zijn met de hand geweven en verbonden door laswerk.
De collectie betaat uit gegalvaniseerd metaaldraad.

De veelzijdigheid van deze draden inspireren de designers tot het ontwikkelen van de collectie. Binnen de SCHEMA collectie vindt u lampen, windlichten, stoelen en andere accessoires.
HAANS Lifestyle is exclusief distributeur in Europa voor het merk INDUSTRIA. Metaal is de basis van deze collectie. Het metaal is gemoduleerd, gehamerd, verwarmd en in vorm gebracht met de hand door vakmensen die het persoonlijke uiterlijk aanbrengen. Deze uitstraling kan niet nagemaakt worden met machines.

INDUSTRIA EDITION bezit over de kracht om van metaal de meeste innovatieve meubelen, verlichting en decorative accessoires te maken.


Haans Lifestyle

Rens Haans

Owner

Inkoop internationaal
Productontwikkelingrens@haanslifestyle.com
Haans Lifestyle

Margriet Brekelmans

Sales Staff

Verkoop binnendienst Nederland, België & Export
Aysteem support
Administratie


margriet@haanslifestyle.com
Haans Lifestyle

Saskia Lazeroms

Sales Staff

Verkoop binnendienst Duitsland & Frankrijk

Verkoop buitendienst België


saskia@haanslifestyle.com
Haans Lifestyle

Jolien van den Meijdenberg

Creative Staff

Marketing

Administratiejolien@haanslifestyle.com
Haans Lifestyle

Sandy van Wel

Marketing Staff

Verkoop

Marketingsandy@haanslifestyle.com
B2B SHOP   DEALERS