HAANS Lifestyle levert woon accessoires voor binnen en buiten, bestemd voor de particuliere en de zakelijke markt. Met een grote passie en liefde voor handicraft, natuurlijke materialen en details biedt HAANS Lifestyle al jaren een compleet assortiment voor ieder interieur.

Haans Lifestyle heeft vanaf 2016 een scherpe focus op specifieke assortimenten zoals Verlichting, Zuilen, Hometextile en werkt als brand distributeur voor verschillende merken. De producten van HAANS Lifestyle zijn wereldwijd verkrijgbaar.

“PASSION NEVER FAILS”

HAANS Lifestyle levert niet rechtstreeks aan consumenten, maar staat open om de consument te bedienen via de aangesloten dealers.

Neem een kijkje op onze Dealer-Pagina of laat je inspireren door de vele projecten die met HAANS Lifestyle -producten verrijkt zijn, via de Projecten-Pagina. HAANS Lifestyle staat garant voor een uniek assortiment en een uitstekende service. HAANS Lifestyle inspireert en combineert!

De Showroom van HAANS Lifestyle kunt u bezoeken bij "DE WOONINDUSTRIE" op de Symfonielaan 1 in Nieuwegein. De Woonindustrie is hét interieurcentrum van Nederland, dit is een mooie plek om u onze collecties te tonen en u de mogelijkheid te bieden ook branche gerelateerde organisaties te bezoeken in Nieuwegein.

In de Showroom Stand-2B049 van HAANS Lifestyle heeft u een overzichtelijk beeld van het assortiment, ervaar hier de kleuren en materialen. Een bezoek aan PASSE PARTOUT decorated by HAANS Lifestyle Stand-2B052 is hier op locatie een echte must. Het is een totaal beleving voor u als klant en biedt inspiratie hoe u de HAANS Lifestyle producten kunt combineren en decoreren.

"SOME PEOPLE LOOK FOR A BEAUTIFUL PLACE, OTHERS MAKE A PLACE BEAUTIFUL"

HAANS Lifestyle is met het kantoor gevestigd aan de Maidstone 24 in Tilburg, binnen het pand van First Impression. In een kantoorpand met verschillende bedrijven uit andere branches werken wij in een inspirerende omgeving. Dit zorgt ervoor dat wij een optimale werkomgeving hebben.HAANS Lifestyle brengt producten onder het eigen label HAANS Initials. Dit label staat voor unieke, exclusieve producten met een moderne, hoogwaardige uitstraling. Speciale ontwerpen die tijdloos zijn en een stukje 'art-feeling' in het interieur geven.HAANS Lifestyle brengt de RAINBOW-collectie. Deze prachtige polyethylene stoelen doen hun naam eer aan. De variëteit in kleuren en het feit dat deze producten 100% designed & made in The Netherlands zijn, maakt deze collectie uniek!

"MAKE IT SIMPLE BUT SIGNIFICANT"


HAANS Lifestyle produceert en distribueert het modulaire concept KOONN, wat vooral wordt toegepast in de hospitality sector. Omdat iedere dag anders is, biedt KOONN u de mogelijkheid om dagelijks zelf decoraties & composities te maken die passen bij uw activiteit en sfeer. Alle KOONN artikelen zijn met de hand gemaakt van 100% recycled aluminium, wat staat voor onderhoudsvriendelijk en een lange levensduur.

HAANS Lifestyle is exclusief distributeur in Europa voor het merk SCHEMA, deze oogstrelende producten geven karakter aan iedere ruimte. De wire-producten zijn met de hand geweven en verbonden door laswerk.
De collectie betaat uit gegalvaniseerd metaaldraad.

De veelzijdigheid van deze draden inspireren de designers tot het ontwikkelen van de collectie. Binnen de SCHEMA collectie vindt u lampen, windlichten, stoelen en andere accessoires."THIS IS THE DESIGN YOU’VE BEEN LOOKING FOR"


HAANS Lifestyle is exclusief distributeur in Europa voor het merk INDUSTRIA. Metaal is de basis van deze collectie. Het metaal is gemoduleerd, gehamerd, verwarmd en in vorm gebracht met de hand door vakmensen die het persoonlijke uiterlijk aanbrengen. Deze uitstraling kan niet nagemaakt worden met machines.
INDUSTRIA EDITION bezit over de kracht om van metaal de meeste innovatieve meubelen, verlichting en decorative accessoires te maken.

Haans Lifestyle

Rens Haans

Director

Verkoop Europa & overige

Inkooprens@haanslifestyle.com
Haans Lifestyle

Saskia Lazeroms

Sales Staff

Verkoop binnendienst Duitsland & Frankrijk

Verkoop buitendienst Europa


saskia@haanslifestyle.com
Haans Lifestyle

Margriet Brekelmans

Sales Staff

Verkoop binnendienst Nederland, België & Export

Inkoop ondersteuning


margriet@haanslifestyle.com
Haans Lifestyle

Jolien van den Meijdenberg

Creative Staff

Marketing

Product ontwikkelingjolien@haanslifestyle.com