HAANS Lifestyle een 3e generatie familiebedrijf met meer dan 50 jaar ervaring binnen de interieurproducten. Waar we van oorsprong gestart zijn met rieten mandjes uit China, leveren we nu een uniek assortiment woonaccessoires voor thuis die via de woon- en interieurwinkels bij de consumenten terecht komen.

HAANS Lifestyle richt zich op Woontextiel, Verlichting, Kleinmeubelen, Windlichten en Decoraties. Wij produceren onze eigen collecties onder de merknaam Initials. Wat staat voor unieke en exclusieve producten met een moderne en hoogwaardige uitstraling. Speciale ontwerpen die zichtbaar met de hand geproduceerd zijn, waarin echte ambacht te herkennen is. De Initials collectie wordt door ons ontworpen, geselecteerd en gemaakt onder onze supervisie met de kennis waar we al ruim 50 jaar over beschikken. Een tijdloze collectie die een stukje “art-feeling” in het interieur brengen. Daarnaast verkopen we exclusief in Europa het merk Schema.

Vind jouw dichtstbijzijnde HAANS Lifestyle verkooppunt op onze Dealer-pagina of bekijk ons compleet assortiment op de Collectie-pagina. HAANS Lifestyle staat garant voor een uniek woonaccessoires assortiment en een uitstekende service. HAANS Lifestyle inspireert en combineert!

Showroom | Locatie en sfeerimpressie

Personeel | Wij helpen graag, met wie ben je in contact?

Haans Lifestyle Haans Lifestyle Haans Lifestyle
COLLECTIE DEALERS