De showroom van HAANS Lifestyle is gevestigd in “De Woonindustrie” in Nieuwegein (Stand-B052). De showroom is te bezoeken op de maandag of op afspraak. De Woonindustrie is hét interieurcentrum van Nederland en bij uitstek de mooiste plek om onze totale collectie te tonen.

In onze showroom heb je een overzichtelijk beeld van het complete HAANS Lifestyle assortiment, ervaar hier de kleuren en materialen. Samen met PASSE PARTOUT (Stand-B052) hebben we een fantastische samenwerking en brengen we prachtige "Home Stories" op de showroom locatie en tijdens beurzen. De “Home Stories” vertellen persoonlijke verhalen en bieden inspiratie hoe de HAANS Lifestyle producten gecombineerd kunnen worden.

"SOME PEOPLE LOOK FOR A BEAUTIFUL PLACE, OTHERS MAKE A PLACE BEAUTIFUL"

Naast de vaste showroom locatie in Nieuwegein met de twee jaarlijkse VAKbeurzen in februari en september zijn HAANS Lifestyle en PASSE PARTOUT decorated by HAANS Lifestyle ook terug te vinden op verschillende buitenlandse beurzen.

In België kun je jaarlijks terecht tijdens de HUISSHOW in juni. In Duitsland vind je de "Home Stories" presentatie tijdens de Meubelbeurs Keulen in november. In 2022 vind je ons ook weer bij Maison & Object in Parijs.

Haans Lifestyle Haans Lifestyle Haans Lifestyle Haans Lifestyle Haans Lifestyle
COLLECTIE DEALERS