RWF Fotografie

In samenwerking met Rene Wouters heeft HAANS Lifestyle een Promo Fotoshoot verzorgd.
Het unieke merk SCHEMA krijgt door middel van deze fotoshoot alle aandacht. De lampen worden gepresenteerd als een echt kunstobject in plaats van enkel een functioneel object.

Haans Lifestyle


De kunstobjecten zijn volledig handgemaakt en het design is geïnspireerd op de omgeving van de Filipijnen. Het eigen merk HAANS Initials is ook in deze fotoshoot meegenomen voor inspirerende beelden. HAANS Initials staat voor unieke, exclusieve producten met een moderne, hoogwaardige uitstraling.

Haans Lifestyle


Rene Wouters brengt een merk in beeld. Met de wil om te ontdekken benadert hij het onderwerp en weet de essentie te verbeelden. Krachtig, herkenbaar en origineel. Met de focus op sfeerfotografie, ruimte latend voor het product.Haans Lifestyle


RWF verbeeldt wat u voor ogen heeft, maar laat u ook graag anders naar dingen kijken. Daarbij voortdurend trachtend doelgroepen in het hart te raken en verwachtingen te overtreffen.
Haans Lifestyle
B2B SHOP CREATE YOUR OWN PROJECT DEALERS
Haans Lifestyle
Met een grote passie en liefde voor handicraft, natuurlijke materialen en details biedt HAANS Lifestyle al jaren een compleet assortiment voor ieder interieur.

HAANS Lifestyle inspireert en combineert! U kunt kiezen uit de stevige basiscollecties van HAANS Lifestyle of u kiest ervoor zelf producten te customizen met de kennis en het netwerk van HAANS Lifestyle.

Stay Tuned

08-2017Onze homepage is volledige geüpdate met nieuwe foto's. We zijn erg blij met deze functionele website. 08-2017Brochure voor pillars & stands is beschikbaar. 07-2017Wij zijn actief op Social media| Facebook,Instagram, Pintrest. Volg ons en like onze pagina. 06-2017B2B| Onze showroom is visit-proof. U bent van harte welkom! Maak snel een afspraak. 06-2017Er zijn filters toegevoegd op onze shop, nu nog gebruiksvriendelijker shoppen-klik op de B2B button. 05-2017Vacatures: Sales agent

Contact

Address:Maidstone 24, 5026 SK Tilburg, The Netherlands Phone:+31 13 594 7947 Mobile:+31 6 824 94 866 General:info@haanslifestyle.com Finance:finance@haanslifestyle.com Web:www.haanslifestyle.com
© Copyright 2017 - www.haanslifestyle.com HAANS Lifestyle