Shannon Daams, is oprichter van SD styling. Deze naam staat voor haar als persoon maar ook voor styling & design. Shannon deelt graag haar kennis en ervaring met die ondernemer die op zoek is naar handvatten en ondersteuning op het gebied van styling & design.

Nieuwe inrichting | grote renovatie Wilt u een totaal nieuwe winkelbeleving creëren want u ziet door de bomen het bos niet meer? Bent u winkelblind geworden in uw eigen winkel of bent u simpelweg op zoek naar wat handige tips en tricks? Kortom, voor al uw creatieve projecten, groot of klein kunt u terecht bij SD Styling.


"GESPECIALISEERD IN HET CREËREN VAN EEN BELEVING"

Conceptontwikkeling | gaat verder dan alleen decoreren. Het is het neerzetten van een totaalconcept en dit vertalen naar een nieuwe beleving. Gaat het om een etalage, een bed dat niet goed verkoopt of een geheel nieuw winkelconcept... Daar waar uw ideeën ophouden helpt Shannon u graag verder!


Onderscheiden | Het zijn de kleine ondernemers die het het hardst nodig hebben om zich te kunnen onderscheiden in een markt waarin de consument steeds meer van ons verlangt. Gelukkig is er ook nog altijd een grote groep consumenten die gaan voor beleving. Zij zijn opzoek naar iets tastbaars, oftewel een emotie.


"BELEVEN IS HET NIEUWE WINKELEN"
Haans Lifestyle Haans Lifestyle Haans Lifestyle Haans Lifestyle Haans Lifestyle Haans Lifestyle Haans Lifestyle Haans Lifestyle Haans Lifestyle
B2B SHOP CREATE YOUR OWN PROJECT DEALERS