Met bijna honderd hotels en vrijwel overal een familielid aan het roer, is Van der Valk wereldwijd een uniek familiebedrijf. Een grote familie die zo lang intensief samenwerkt, dat zorgt uiteraard voor mooie verhalen maar bovenal het thuis-van-huis gevoel voor zowel de medewerker als de gast.

Steeds meer hotels worden aangekleed met de producten van HAANS Lifestyle. Zowel voor de inrichting van de restaurants, de lobby's of kamers zijn er artikelen geschikt uit de HAANS Lifestyle collectie.

Of het nu de prachtige loden spiegels in de gemeenschappelijke ruimtes zijn of de accessoires in de kamers zoals de recycled vazen, de producten van HAANS Lifestyle zorgen voor een uniek geheel.

“Wees jezelf, voel je thuis” bij Van der Valk.

Baoase Luxury Resort, een idyllische tropische sprookje op het prachtige Caribische eiland Curacao. Het elegante resort ligt aan de zuidkant van het eiland tussen de hoofdstad Willemstad en het populaire Mambo Beach Boulevard.

Haans Lifestyle Haans Lifestyle Haans Lifestyle
B2B SHOP CREATE YOUR OWN PROJECT DEALERS
Haans Lifestyle
Met een grote passie en liefde voor handicraft, natuurlijke materialen en details biedt HAANS Lifestyle al jaren een compleet assortiment voor ieder interieur.

HAANS Lifestyle inspireert en combineert! U kunt kiezen uit de stevige basiscollecties van HAANS Lifestyle of u kiest ervoor zelf producten te customizen met de kennis en het netwerk van HAANS Lifestyle.

Stay Tuned

08-2017Onze homepage is volledige geüpdate met nieuwe foto's. We zijn erg blij met deze functionele website. 08-2017Brochure voor pillars & stands is beschikbaar. 07-2017Wij zijn actief op Social media| Facebook,Instagram, Pintrest. Volg ons en like onze pagina. 06-2017B2B| Onze showroom is visit-proof. U bent van harte welkom! Maak snel een afspraak. 06-2017Er zijn filters toegevoegd op onze shop, nu nog gebruiksvriendelijker shoppen-klik op de B2B button. 05-2017Vacatures: Sales agent

Contact

Address:Maidstone 24, 5026 SK Tilburg, The Netherlands Phone:+31 13 594 7947 Mobile:+31 6 824 94 866 General:info@haanslifestyle.com Finance:finance@haanslifestyle.com Web:www.haanslifestyle.com
© Copyright 2017 - www.haanslifestyle.com HAANS Lifestyle