Een omgeving, die u met Vervoort inricht, is geslaagd als iemand er graag is, zich welkom en thuis voelt.

Ontwerpen van eigen hand en op maat.
Eigen ontwerpers voor totaalinrichting.
Eigen logistieke afdeling.
Eigen Project afdeling voor totaalinrichting.

U vindt bij Vervoort een uitgebreide collectie Horeca-, Project,- en Zorgmeubilair. Leisure in de vorm van bijvoorbeeld vakantieparken en cruiseschepen zetten ze hier als aparte markt nog naast.
Deze uitgebreide collectie is mede gevuld met de producten van HAANS Lifestyle. Vervoort biedt u ook meer dan dat, zij begeleiden u bij de totale inrichting van uw locatie.

Alle markten hebben 1 ding gemeen: bezoeker, bewoner en werknemer, moeten zich herkend en erkend voelen in de inrichting. Waardoor zij zich echt welkom voelen, op het gemak en thuis.

Door goed naar wensen te kijken en naar de organisatie, zetten zij een herkenbare, uitnodigende en inspirerende omgeving neer.

Op deze pagina zie je dat Vervoort de lampen en decoratie heeft gebruikt voor Horeca en project markten waar zij met HAANS Lifestyle producten de juiste sfeer naar voren brengen.

U benut de inzet van Vervoort optimaal wanneer de interieurontwerpers een totaalconcept neer mogen zetten. Met een eigen afdelingen Logistiek en Vervoort Project zorgen zij voor een zorgeloze afstemming.

B2B SHOP CREATE YOUR OWN PROJECT DEALERS