Party Rent is een belangrijke Europese event-supplier. Naast Duitsland, Nederland, Frankrijk en Luxemburg zijn ze ook vertegenwoordigd in Scandinavië en Oostenrijk. Party Rent is in staat via korte lijnen betrouwbaar en flexibel evenementen te begeleiden.

Party Rent verhuurt producten uit de collectie van HAANS Lifestyle zoals barkrukken en stoelen in leer in diverse kleuren. Deze producten zijn stapelbaar, hebben een lange levensduur en zijn onderhoudsvriendelijk. Hierdoor zijn ze zeer geschikt voor de verhuur van alle evenementen van Party Rent.

HAANS Lifestyle is innovatief en denkt mee, hiervan is de stapelbare stoel een mooi voorbeeld. Een lange levensduur van producten én van de relatie tussen HAANS Lifestyle en Party Rent, dat is ons streven!

Haans Lifestyle Haans Lifestyle Haans Lifestyle
B2B SHOP CREATE YOUR OWN PROJECT DEALERS
Haans Lifestyle
Met een grote passie en liefde voor handicraft, natuurlijke materialen en details biedt HAANS Lifestyle al jaren een compleet assortiment voor ieder interieur.

HAANS Lifestyle inspireert en combineert! U kunt kiezen uit de stevige basiscollecties van HAANS Lifestyle of u kiest ervoor zelf producten te customizen met de kennis en het netwerk van HAANS Lifestyle.

Stay Tuned

08-2017Onze homepage is volledige geüpdate met nieuwe foto's. We zijn erg blij met deze functionele website. 08-2017Brochure voor pillars & stands is beschikbaar. 07-2017Wij zijn actief op Social media| Facebook,Instagram, Pintrest. Volg ons en like onze pagina. 06-2017B2B| Onze showroom is visit-proof. U bent van harte welkom! Maak snel een afspraak. 06-2017Er zijn filters toegevoegd op onze shop, nu nog gebruiksvriendelijker shoppen-klik op de B2B button. 05-2017Vacatures: Sales agent

Contact

Address:Maidstone 24, 5026 SK Tilburg, The Netherlands Phone:+31 13 594 7947 Mobile:+31 6 824 94 866 General:info@haanslifestyle.com Finance:finance@haanslifestyle.com Web:www.haanslifestyle.com
© Copyright 2017 - www.haanslifestyle.com HAANS Lifestyle